HTML

HUNter

Game tesztek,vélemények,játék stylusok és mod-ok bemutatása.

Friss topikok

Címkék

Call of Duty Modern Warfare (1,Reflex edition)

lezuvius 2012.04.10. 20:17

 Az Activisoin nagyon kitett magáért anno 2008-ban ez a game méltán nyert el tömérdek dijat és elismerést.Ezen a game-n nevelkedtek a ,,codzkák,, első igazi generációi.Tudom volt régebbi COD is melynek volt multija de a COD4-ben megjelenő uj multi az ujdonságokkal (perk,szint lépés) olyan felejthetetlen élményt nyújt mer még ma is orákig leköti  az embert. Ezen a game-n ,,nöttem fel,, ez a game volt amely elinditott egy uton a codzkaság felé. Rengeteg jo és rengeteg édes bosszankodást okozott egyszer-kétszer egy mesterien elvégzett fejlövés néhány idegesitő matyrdom és tömérdek noob gyökér olykor idegesitő de néha tréfás campelése/campelési kisérlete. A játéknak a kampány mod-ja szerintem jóra sikeredett bár a COD-os hibák megvannak benne(ellenfél hiányos inteligenciája, nagyon rövid történet melyet egy hosszabb délután alatt végig visz az ember könnyedén.De vannak a storyn belül jó küldetések (sniperes a városban az a kedvenc küldetésem az összes COD-ból) és azért valjuk meg nagyon látványos és film szerüre sikeredett a történet.Ami viszont egyértelmüen az MW1 legjobb tulajdonsága az a multi.A multiban több nap/hét szórakozását eltölthetünk.A pályák pont jó méretüek lettek a 10-12 emberre , a fegyók nagyon jók, a game modok is jok és tényleg tudom ajánlani mindenkinek hiszen  rajtam kivül 13 millió ember game-l rajta  . Összeségében a Modern Warfare a kezdet mely elindit egy olyan uton melyröl nem fogsz letérni legyen akármien Battlefield vagy akármi más

Szólj hozzá!

Bemutatkozás

lezuvius 2012.04.09. 21:07

 Most inditom blogom Gege a haverom tanácsa miatt. Röviden rólam :eddig volt szinte minden jo konzolom (ps1,ps2,nintendo,xbox,wii,és most xbox360-on gamelek) viszonylag sok játékot végig vittem(kb. 100-200db) és annál is több gamen játszottam(300 játék körül van)
viszonylag jó gamernek mondthatom magam mer COD mwr-en nem sokan voltak a top 100-bol akik jobbak/olyan jok voltak mint én De mw3-on is elértem a 4-es prestiget és csupán 6-7szint kellett volna az 5-öshöz ja és a FaZe clan tagja vagyok/voltam. Röviden ennyit rólam most meg inkább arról beszélek,hogy mi céllal született meg ez a blog: Gege haverommal arról beszéltünk,hogy nincsenek igazán jó játék tesztek KIVÉTEL: gamekapocs őket nagyon szeretem ők igazán jól fogalmaznak.Tehát az a blog célja ,hogy leirjam a gamekkel való észrevételeim és tanácsot adjak,hogy érdemes -e megvenni az adott gamet melynek tesztjét nézzni/olvasni fogják.
Elsöre ennyi remélem senki sem aludt bele és igyekszem minnél elöbb leirni első tesztem.
Addig is nézzbe ide: http://nintendofan.blog.hu/

Címkék: bemutatkozás rólam

Szólj hozzá!